AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 3.2.2023

"Voitto on ehdottomasti mielessä" - Inter avaa Liigacupin lauantaina kotonaan

"Voitto on ehdottomasti mielessä" - Inter avaa Liigacupin lauantaina kotonaan

Inter pääsee tositoimiin Liigacupissa lauantaina. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter aloittaa kauden 2023 Liigacup-taipaleensa lauantaina, kun se saa Turku Energia Areenalle vieraita Maarianhaminasta.

Lauantain vastustaja on ehtinyt avata pelin jo tammikuussa kahden ottelun voimin. Hongan vieraissa IFK Mariehamn pelasi maalittoman tasapelin ja HJK:ta vastaan joukkue koki Helsingissä tappion maalein 3-0. Interin ottelutuntuma perustuu puolestaan muutamaan harjoitusotteluun. Turkulaisten laitahyökkääjä Arlind Sejdiu uskoo, että Jarkko Wissin ryhmä on valmis, kun tuomari vislaa lauantaina pelin käyntiin.

– Vaikuttaa hyvältä, kun porukka pääsee pelaamaan pienten loukkien ja sairastelujen jälkeen hieman totisempia pelejä. Asiat tuntuvat hyvältä sekä joukkueen että itseni kannalta.

– Meillä on alkanut hommat rullaamaan hyvin. Olemme päässeet tekemään kentällä niitä asioita, joita olemme treenanneet harjoituksissa. Toivotaan, että hyvä meininki pysyy. Totta kai meillä on vielä paljon parannettavaa, mutta uskon, että parempia näyttöjä on luvassa sekä yksilö- että joukkuetasolla, Sejdiu puntaroi.

IFK Mariehamnilla on tällä hetkellä viime kauteen verrattaessa enemmän lähtijöitä kuin tulijoita. Jälkimmäisistä tavallinen Veikkausliiga-seuraaja ei välttämättä pysty ottamaan hirveästi koppia tunnettuuden suhteen, mutta etenkin joukkueen takalinjoilta löytyy hyvällä sanoen kokeneita liigajyriä,

Sejdiu haluaa, että Inter ottaa kenttätapahtumista komennon itselleen.

– Todennäköisesti ensimmäiset 10 minuuttia voi olla kummallakin vähän hakemista. Meille peli on kuitenkin vasta ensimmäinen Liigacupissa. Sen jälkeen, uskon että voimme ottaa pelin haltuun, mikäli pelaamme hyvin ja olemme valppaina. Voimme iskeä maaleja jo ensimmäisellä jaksolla. Voitto on ehdottomasti mielessä, sillä uskon tähän joukkueeseen ja itseeni.

Liigacupin ottelu FC Inter - IFK Mariehamn Turku Energia Areenalla lauantaina 4.2. kello 14.00. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia