AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2022

Veikkausliiga-podcastissa vieraana Timo Marjamaa

Veikkausliiga-podcastissa vieraana Timo Marjamaa

Timo Marjamaa vieraili Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa vierailee Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Marjamaa käy läpi kauden antia ja avaa podcastissa myös ensi kauden suunnitelmia.

Veikkausliigakausi oli ensimmäinen sitten koronan alkamisen, kun kausi pystyttiin viemään läpi normaalisti. Haasteita oli kuitenkin siitä huolimatta, että vuosi oli tietyllä tapaa paluu normaaliin elämään.

- Kausi oli läpilaskettelukausi. Toiveet oli paluusta normaalimpaan, mutta siinä oli omat haasteensa. Jännitystä riitti monissa paikoissa, mutta se, joka jäi seurojenkin osalta toiveisiin, että koronasta palaaminen olisi ollut huomattavasti vahvempaa. Siitä jäätiin selkeästi jälkeen, Marjamaa analysoi.

Kauteen mahtui myös paljon positiivista ja sekä mestaruudesta että Eurolopputurnauspaikoista käytiin tiukkaa taistelua.

- Plussaa oli, että tässä oli kuitenkin äärimmäisen tiukka taistelu mestaruudesta. Piste siinä jäi lopulta väliin ja yhdessä vaiheessa siinä oli kolme kamppailemassa siitä. Nämähän ovat näitä kilpailun helmiä.

- Jännitys siitä, että kuka pääsee ja mihin pääsee. Kilpailumuoto on sellainen, että yksittäisillä otteluilla on valtavan isot merkitykset ja niihin saadaan panostuksia.

Ensi kaudeksi on luvassa muutoksia ja erityisesti TV-tuotantoon on tulossa parannuksia. Marjamaa raotti hieman verhoa mitä sen osalta on lupa odottaa.

- Nykyinen tuotantojen taso on ollut ihan ok, niin siihen tulee kolme eri tasoa, mistä se perustasokin tulee olemaan huomattavasti korkeampi kuin mitä nykyinen. Tämä on varmasti sellainen parhaiten ulosnäkyvä tämän tuotannon osalta.

Marjamaan haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia