vko.42 // 20.10.2022

TPS ja FC Lahti 1-1 -tasapeliin

Turussa käytiin tasainen taisto. (Kuva: Mauri Forsblom)

TPS ja FC Lahti pelasivat 1-1 -tasapelin Veikkausliiga-karsintojen avausottelussa Turussa.

Ottelun avausmaali syntyi 26. minuutin pelin jälkeen, kun FC Lahden Loorents Hertsi laukoi napakan kudin etukulmaan.

TPS tasoitti pelin 72. minuutilla. Pallo pyöri FC Lahden rangaistusalueella ja Roope Pakkanen tempaisi lopulta lähietäisyydeltä isännät peliin mukaan.

Otteluparin ratkaisu nähdään Lahden stadionilla sunnuntaina 23.10 kello 17 alkaen.

Liigakarsinnoissa ei enää tänä vuonna ole käytössä vierasmaalisääntöä. Toisessa osaottelussa ratkaisu haetaan tarvittaessa jatko-ottelun ja viime kädessä rangaistuspotkukilpailun kautta.