AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 7.10.2022

"Vahva esitys, mutta maalipaikoissa pitää olla tehokkaampi" - HJK sekä tyytyväinen että pettynyt

"Vahva esitys, mutta maalipaikoissa pitää olla tehokkaampi" - HJK sekä tyytyväinen että pettynyt

Toni Koskela jäi kaipaamaan vain voittoa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK avasi torstaina pistetilinsä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla vahvan ottelun pelanneelle Klubille.

Helsinkiläiset aloittivat ottelun hyvin, mutta bulgarialaisvastustaja Ludogorets siirtyi nopeasti johtoon. HJK ei tästä lannistunut, vaan vyörytti hyökkäyksiään kohti bulgarialaisten maalia.

Klubi aloitti toisen jakson todella terävästi, mikä palkittiin 55. minuutilla, kun Perparim Hetemaj toi isännät tasoihin. Viimeisen puolituntisen aikana molemmilla oli omat hetkensä, mutta sekä Conor Hazard että Sergio Padt venyivät maaleillaan hyviin torjuntoihin.

– Ensimmäisellä jaksolla jäimme hieman liian kauas vastustajan pelaajista. Meidän olisi pitänyt mennä lähemmäs kontrolloimaan Ludogoretsin hyviä vastahyökkäyspelaajia ja sitä kautta estää vastahyökkäykset, jollaisesta maalikin syntyi. Tuhlailimme itse paikkoja, mutta ensimmäinen jakso oli hyvin kontrollissamme, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Aloitimme toisen jakson hyvin – siinä oli läpiajo hetki alkuun, ja sitten tasoitimme. Maalimme jälkeen oli hetki pelissä, kun vastustaja kontrolloi peliä ja meillä oli vähän vaikeampaa. Pääsimme kuitenkin takaisin peliin mukaan ja loimme vielä pari hyvää maalipaikkaa.

Kaikkiaan Koskela oli esitykseen tyytyväinen, mutta tulos ei ottelutapahtumiin nähden täysin tyydyttänyt.

- Vahva esitys meiltä laadukasta joukkuetta vastaan, mutta maalipaikoissa täytyy olla tehokkaampi, jotta saamme kolmea pistettä tälläkin tasolla, Koskela summasi.

Lisää uutisia