AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2022

FC Haka tavoittelee kauden katsojaennätystä perjantaina

FC Haka tavoittelee kauden katsojaennätystä perjantaina

Tehtiksellä tehdään yhdessä hyvää perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantaina 12.8. Tehtaan kentällä pelataan erittäin jännittävä ottelu, kun sarjataulukossa samoissa pisteissä olevat FC Haka ja AC Oulu kohtaavat. Molemmat joukkueet ovat vahvasti mukana taistelussa jopa mitalipaikasta.

Panosta on myös kentän ulkopuolella; otteluisäntä Volkswagen lahjoittaa 1€/katsoja vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Tavoitteena on, ei enempää eikä vähempää, kuin kesän katsojaennätys Tehtiksellä.

Volkswagen tuo koeajoon ja nähtäville uutuusmalleja ottelupäivänä Valkeakosken keskustassa Torin parkkipaikalla klo 14.00 – 16.00 sekä Tehtiksellä ennen ottelua klo 16.30 alkaen. Koeajopisteellä on tavattavissa myös Suomen maajoukkueen valmentaja Markku Kanerva, joka on myös haastattelussa Paviljongin jälkipeleillä.

Ottelun jälkeen FC Hakan joukkue tulee Kivikatsomon edustalle lasten tavattavaksi, kuten taannoin Inter-ottelussa. Yhteiskuvia ja nimikirjoituksia pääsee jälleen hakemaan, ja suosittelemme odottamaan rauhassa, joukkueen käyden ensin pukukopissa.

FC Haka – AC Oulu perjantaina 12.8. klo 18.00, Tehtaan kenttä - Lipunmyynti

Lisää uutisia