AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2022

Lee Erwin viihtynyt Hakassa – ”Olen todella nauttinut pelaamisesta”

Lee Erwin viihtynyt Hakassa – ”Olen todella nauttinut pelaamisesta”

Lee Erwin pelaa loistavaa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan skottihyökkääjä Lee Erwin on ollut yksi Veikkausliigakauden kuumimmista nimistä. Muutaman vaikeamman kauden jälkeen Erwin on löytänyt Hakasta peli-ilon.

Erwin on tällä hetkellä Veikkausliigan maalitilaston kärjessä 11 osumalla ja jakaa tehotilaston ykköspaikkaa yhdessä Petteri Forsellin kanssa. Molemmilla on yhteensä 14 pistettä, kun Erwinillä on maaliensa lisäksi kolme maalisyöttöä ja Forsellin tehot ovat 6+8.

Erwin on valittu kolmasti Veikkausliigan kuukauden tähdistöjoukkueeseen ja Ruudun asiantuntijat ovat valinneet hänet kuukauden pelaajaksi huhtikuussa ja heinäkuussa. Erwin onkin tyytyväinen kauden kulkuun.

- Tällä hetkellä voimme olla tyytyväisiä sekä joukkueena että henkilökohtaisesti. Kauden alussa asetimme tavoitteeksi päästä kuuden parhaan joukkoon ja nyt olemme sillä tiellä. Henkilökohtaisesti olen mielestäni pystynyt auttamaan joukkuetta. Tietenkin kaksinumeroisille maalimäärille pääsy on hieno juttu, mutta totta kai maaleja voisi olla lisääkin. Kokonaisuudessaan on mennyt hyvin, Erwin käy läpi kautta Hakan sivuilla.

Alkukaudesta Erwin haki vielä yhteispeliä joukkuekavereiden kanssa, mutta kauden edetessä ajatukset ja ajoitukset ovat osuneet hyvin yhteen.

- Meillä on erittäin hyvä suhde kaikkien hyökkäyspään pelaajien kanssa ja mielestäni se näkyy myös kentällä. Stavros ja Logan ovat olleet laidoilla vaarallisia, Elias tuli juuri mukaan ja Salomo on ollut hyvä pelatessaan. Meillä on hyvä yhteisymmärrys ja käymme yhdessä paljon asioita läpi. On hienoa, että se on näkynyt myös tulostaululla.

Erwin myöntää, että hän viihtyy tällä hetkellä erinomaisesti mustavalkoisissa.

- Totta kai. Olen saanut paljon vastuuta ja todella nauttinut pelaamisesta. Vaikka hävisimme edellispelin, niin olemme pelanneet kokonaisuudessaan hyvin viime aikoina. Jos verrataan viime kauteen, niin joukkue on paljon paremmissa asemissa ja se kertoo siitä, että asiat menevät oikeaan suuntaan, Erwin toteaa.

FC Haka kohtaa seuraavaksi perjantaina 12.8. AC Oulun kotikentällään. Ottelu alkaa kello 18.00.

Lisää uutisia