AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 20.7.2022

"Olen varma että oma ääneni tulee katoamaan" - SJK:n Joaquin Gómez odottaa hienoa tunnelmaa torstaille

"Olen varma että oma ääneni tulee katoamaan" - SJK:n Joaquin Gómez odottaa hienoa tunnelmaa torstaille

Joaquin Gómez on varautunut äänen katoamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK jatkaa eurocup-taivaltaan torstaina ja kaikki merkit viittaavat erinomaiseen tunnelmaan OmaSp Stadionilla.

Torstain norjalaisvastustaja Lillestrøm SK saa peliin tuekseen useamman sadan kannattajalauman, kun arvioiden mukaan jopa yli 300 kannattajaa saapuu Seinäjoelle. Se tarkoittaa sitä, että OmaSp Stadionilla tulee olemaan mahtava tunnelma torstaina, kun SJK:n kannattajaryhmä Klopit johtaa kotijoukkueen kannatusta toisessa päässä, ja SJK-juniorit tukevat täysin palkein mukana.

– Olemme katsoneet heidän pelejään, ja huomanneet, että heillä on mahtava kannatus. Heidän kannattajansa ovat todella äänekkäitä ja he reissaavat aina suurina joukkoina peleihin.

- Mutta kun saamme kotikannattajiltamme saman tunnelman OmaSp Stadionille, mikä meillä on ollut siellä nyt parissa viime ottelussa. Sen saman tuen ja metelin, mitä saimme Flora-pelissä, kun kannattajamme auttoivat meidät kaikki hurmioon, niin tiedän, että Lillestrømkin tulee huomaamaan tulevansa stadionille, missä kannattajiemme energia ja intohimo auttaa meitä voittoon, painottaa SJK-luotsi Joaquin Gómez kannattajien merkitystä.

Äänekäs kannustus tuo toki myös omat pienet ongelmansa kentän laidalle ja Gómez on tästä hyvin tietoinen.

– Olen jo nyt varma, että oma ääneni tulee katoamaan siinä metelissä, mikä meitä odottaa OmaSp Stadionilla torstaina. Olemme nyt pelanneet pelejä joka neljäs tai kolmas päivä, ja se on jo nyt pistänyt ääneni koville. Siitä tulee taatusti itselleni ongelma, mutta koitan nyt pari päivää pitää äänestäni huolta, että pelaajat kuulevat ohjeeni, naurahtaa Gómez.

To 21.7. klo 19.00 SJK - Lillestrøm SK (NOR), OmaSp Stadion – pääsyliput

Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Lisää uutisia