AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2022

"Olimme hyviä alusta lähtien" - Nuorela iloitsi VPS:n suvereenista esityksestä

"Olimme hyviä alusta lähtien" - Nuorela iloitsi VPS:n suvereenista esityksestä

Jussi Nuorela kiitteli Vepsun esitystä lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS vietti todellisia maalijuhlia lauantaina AC Oulun vieraana ja kirjautti lopulta Raatin tulostaululle lukemiksi 0-6.

Viimeksi VPS:ltä on nähty Veikkausliigassa yhtä suuri voitto vuonna 2000, kun TPS kaatui kotona numeroin 6–0. Yhtä isoa pääsarjatason vierasvoittoa raitapaidoilta saa hakea vuodelta 1949 asti.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli arvattavasti erittäin tyytyväinen joukkueen otteisiin.

– Tietysti tosi tärkeä voitto kuuden pisteen pelistä. Jos AC Oulu olisi tänään voittanut, niin he olisivat karanneet meiltä tosi kauaksi. Nyt ollaan sitten ihan lähietäisyydellä, Nuorela kommentoi.

– Olimme hyviä alusta lähtien. Pystyimme prässäämään tosi aktiivisesti ja aggressiivisesti ja sitä myöten saatiin Oulun oma pelaaminen oikeastaan täysin tuhottua, eikä Oulu päässyt missään kohtaa heidän omalle mukavuusalueelle.

VPS:lta löytyi peräti kuusi eri maalintekijää ja Nuorelan mukaan peli oli hyvin hallussa koko ajan, vaikka AC Oulun Miika Koskelan kentältäpoisto toisella jaksolla toki helpotti urakkaa.

– Jo silloinkin kun peli oli 11 vastaan 11 olimme parempi joukkue ja pystyimme pelaamaan niin kuin halusimmekin, eikä AC Oulu pystynyt pelaamaan ollenkaan sitä omaa peliään. Sen takia minun mielestä ansaittiin tämä voitto täysin, Nuorela päättää.

Lisää uutisia