AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2022

"Pitää jatkaa pelillisesti vain samaan malliin" - VPS-pelaajilla riittää uskoa tulevaan

"Pitää jatkaa pelillisesti vain samaan malliin" - VPS-pelaajilla riittää uskoa tulevaan

VPS-kippari Sebastian Strandvall harmitteli tulosta. (Kuva: Apollo Photo)

VPS:n pistetili ei karttunut torstaina FC Interiä vastaan, vaikka kaikki mahdollisuudet voittoonkin saakka olivat.

Vepsulle kyseessä oli toinen perättäinen kotiottelu, jossa peli kulki ja oli hallinnassa, mutta loppujen lopuksi käteen jäi niukka tappio.

– Minun mielestäni pelasimme kokonaisuudessaan aika hyvän pelin, mutta sitten Interiltä tuli yksi nopea vastahyökkäys ensimmäisellä jaksolla, ja yksi erikoistilanne toisella jaksolla, joidenka seurauksena he saivat kolme pistettä.

- Tämä oli harmittavan samanlainen kuin edellinen kotipeli siinä mielessä, että meitä vastaan rokotetaan aika nopeasti, ja me taas joudumme tekemään paljon töitä yhden maalin eteen, kuvaili VPS-kapteeni Sebastian Strandvall.

Hyökkääjä Aleksi Pahkasalo totesi kuitenkin, että pelissä on niin paljon hyvää, ettei mihinkään paniikkiin ole aihetta.

– Uskon, että meidän pitää jatkaa pelillisesti vain samaan malliin, sillä meidän pelaamisemme näyttää hyvältä. Hallinta oli meillä, ja loimme sellaisia tilanteita mistä olisimme voineet tehdä maaleja. Sitten vastustaja rokotti erikoistilanteesta ja purkupallosta.

- Sanoisin että meidän pitää vain luottaa tähän meidän tekemiseemme. Meillä on hyvä meininki ja pelitapa, ja olen ihan varma, että saamme tällä pelillä tulosta jossakin vaiheessa, totesi Pahkasalo.

Lisää uutisia