AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2022

VPS:n Nuorela pettyneenä: "Vaikea sanoa mitä olisimme voineet tehdä joukkueena paremmin"

VPS:n Nuorela pettyneenä: "Vaikea sanoa mitä olisimme voineet tehdä joukkueena paremmin"

Vepsulle jäi luu käteen torstaina. (Kuva: Apollo Photo)

VPS:n hyvä esitys jäi toistamiseen peräkkäin vaille palkintoa, kun FC Inter vei torstaina pisteet Elisa Stadionilta lukemin 1-2.

Vaasan Palloseuran päävalmentaja Jussi Nuorela oli totta kai pettynyt lopputulokseen, mutta näki joukkueensa pelaamisessa paljon hyvääkin.

– Tämä oli toinen vähän vastaavanlainen peli putkeen, ja on vaikea sanoa mitä me olisimme voineet tehdä joukkueena paremmin. Saimme Interin oman pelaamisen suurilta osin pois, ja pystyimme pitämään itse paljon palloa, sekä luomaan painetta ja erikoistilanteita. Saimme toisen jakson alkuun pelin tasoihin, ja olimme sen jälkeen koko ajan se aktiivisempi joukkue, joka haki voittomaalia.

- Sitten Inter sai tietysti vielä sen yhden tilanteen toiseen päähän. Siinä näkyy se yksilötaito mitä Interin tasoisessa joukkueessa on, kommentoi Nuorela.

Hiukan Nuorelalle jäi hampaankoloon erityisesti takaiskuosumista.

– Vaikka me pelasimme todella hyvin, niin päästimme joka tapauksessa kaksi maalia. Kummatkin maaleista oli vähän helppoja, mutta toisaalta kun antaa vastustajalle sauman, niin tuon tasoiset pelaajat rankaisevat niistä. Se on iso ero Veikkausliigan ja Ykkösen välillä. Emme antaneet Interille hirveästi paikkoja, mutta silti he tekivät kaksi maalia.

- Siinä mielessä olemme tosi pettyneitä, mutta on vaikeaa sanoa mitä me pystyisimme hirveästi parantamaan joukkueen yhteispelaamisessa. Pitää vain uskoa siihen, että tuollaisella pelillä ne pisteet tulevat, jos niitä on tullakseen, kertoo Nuorela

Lisää uutisia