AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 21.2.2022

Interissä iloitaan Petteri Forsellin jatkosta - "Puoleensavetävää katsottavaa"

Interissä iloitaan Petteri Forsellin jatkosta - "Puoleensavetävää katsottavaa"

Interin julkaisi Petteri Forsellin jatkon maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter julkaisi maanantaina keskikenttäpelaaja Petteri Forsellin jatkon Turussa.

Päävalmentaja Miguel Grau on vaikuttunut hyökkäävän keskikenttäpelaajan osaamisesta. Forsell syötti Interin molemmat maalit viimeisimmässä Liigacupin ottelussa, kun Inter kaatoi IFK Mariehamnin Kupittaalla maalein 2-1.

– Olen nähnyt hänen peleistään paljon videoita, mutta livenä hänen pelaamisestaan sai nauttia paljon enemmän. Hän on pelaaja, joka on isossa roolissa siinä, kun joukkue haluaa murtautua vastustajan rangaistusalueelle. Uskon, että meillä on nyt koossa ryhmä, joka pystyy pelaamaan pallon kanssa lähellä tuota aluetta. Se tulee olemaan puoleensavetävää katsottavaa meidän kannattajille, Grau kommentoi Interin sivuilla.

Forsellista ei ole tähän mennessä kirjoitettu juttua, jossa hänen häikäisevää potkutekniikkaansa ei mainittaisi. Tämä juttu ei ole poikkeus.

– Hänellä on erikoitilanteissa meille iso arvo. Hän antaa meille enemmän vaihtoehtoja, ja jopa valmentajat pääsevät käyttämään enemmän luovuutta näiden tilanteiden suunnittelussa, espanjalaisvalmentaja fiilistelee.

Interin urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen puolestaan kiittelee mukaan lähteneitä yhteistyökumppaneita, jotka omalta osaltaan ovat mahdollistamassa Forsellin uutta sopimusta.

– Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, kun saimme Petterin jatkamaan meillä myös kaudella 2022. Hän on yksi sarjan parhaimmista pelaajista. Haluan nostaa esille myös yhteistyöyritykset, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat Petterin pelaamisen Veikkausliigassa. Suuri kiitos tästä kuuluu ehdottomasti heille, Meriläinen painottaa.

Forsellin pelaamisen Interissä tällä kaudella mahdollistavat: Insinööritoimisto Levia Oy, V-S Asfaltti Tiimi Oy ja Asianajotoimisto Thureson Oy.

Lisää uutisia