AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 25.11.2021

Markus Heikkinen iloitsee Selanderin sopimuksesta – ”Hienoa saada hänet AC Oulun riveihin”

Markus Heikkinen iloitsee Selanderin sopimuksesta – ”Hienoa saada hänet AC Oulun riveihin”

Markus Heikkinen on tyytyväinen tuoreeseen hankintaan. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu teki toisen uuden hankintansa ensi kauden joukkueeseensa tehdessään sopimuksen Riku Selanderin kanssa. AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on tuoreen tulokkaan saapumisesta mielissään.

Selander pelasi menneen kauden EIF:ssä Ykköstä, mutta liigakokemusta on karttunut HIFK:n paidassa. Heikkinen arvioi Selanderin tuovan oululaisten peliin paljon positiivista.

- Riku Selander on monipuolinen laitapuolustaja, aggressiivinen ja oikea-aikainen puolustaessa. Hän pystyy tukemaan joukkuetta hyvin pallollisena, pelin avaamisvaiheesta viimeisen kolmanneksen ratkaisuihin asti. Riku on osoittanut jo pystyvänsä pelaamaan Veikkausliigassa hyvällä tasolla. Hienoa saada hänet AC Oulun riveihin, Heikkinen kommentoi Selanderin siirtoa oululaisten verkkosivuilla.

Lisää uutisia