AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.47 // 24.11.2021

Riku Selander AC Ouluun - ”Nälkäisempi ja motivoituneempi kuin koskaan ennen”

Riku Selander AC Ouluun - ”Nälkäisempi ja motivoituneempi kuin koskaan ennen”

Riku Selander on pelannut Veikkausliigaa HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Riku Selander ovat tehneet kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen.

Ouluun siirtyvä puolustaja pelasi menneen sesongin Ykkösessä Ekenäs IF:n riveissä. Ennen Tammisaaren reissua laitapuolustaja pelasi kaksi kautta Veikkausliigaa HIFKin nutussa.

- Vuosi Ykkösessä kasvatti nälkää ja näyttöhaluja. Olen nälkäisempi ja motivoituneempi, kuin koskaan ennen. Henkilökohtainen tavoitteeni on pelata paras kauteni tähän mennessä, kommentoi Riku Selander paluutaan Veikkausliiga-kentille oululaisten sivuilla.

Pääkaupunkiseudun joukkueissa kasvaneella 27-vuotiaalla pelaajalla on kokemusta Veikkausliigasta 42 ottelun verran. Ennen helsinkiläisten punapaitoihin siirtymistä hän pelasi Ykköstä Tammisaaressa ja helsinkiläisessä Gnistanissa. Nyt kohteena on uusi kaupunki ja seura tutustuttavaksi.

- Minun silmissäni AC Oulu on hyvin hoidettu organisaatio, missä pelaajalla kehittyminen ei jää olosuhteista kiinni. Valmentajasta olen saanut paljon mielenkiintoista tietoa ja odotan työskentelyä Ricardon kanssa innolla. Oulu on tuttu pelireissujen muodossa, mutta odotan pääseväni asettumaan ja tutkimaan Oulua sekä oululaisuutta kunnolla, nostaa Selander esiin syitä AC Ouluun siirtymisen taustalta.

Lisää uutisia