AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.47 // 24.11.2021

Gómez iloitsee yhteistyön jatkumisesta Matej Hradeckyn kanssa - "Hänellä on erityisiä ominaisuuksia"

Gómez iloitsee yhteistyön jatkumisesta Matej Hradeckyn kanssa - "Hänellä on erityisiä ominaisuuksia"

Joaquin Gómezille Matej Hradecky on tuttu pelaaja.

SJK-paitaan paluun tekevä Matej Hradecky palaa tuttuun ympäristöön ja toisaalta jatkaa tutun päävalmentajan alaisuudessa.

SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez tuntee Hradeckyn todella hyvin niin SJK:sta aiemmilta vuosilta kuin päättyneeltä kaudelta HIFK:sta.

– Olemme kaikki erittäin iloisia saadessamme näin kokeneen ja tutun pelaajan kuten Matej takaisin SJK-yhteisön pariin. Hän on jälleen yksi korkeatasoinen suomalainen pelaaja, jonka olemme saaneet kiinnitettyä seuraamme pidemmäksi ajaksi.

Hradecky tuo päävalmentajan mukaan paljon arvokkaita asioita SJK:n ryhmään. Päättyneellä kaudella HIFK:ssa Gómez pani Hradeckyn myös uuteen rooliin toppariksi, joten monikäyttöisyyttäkin riittää.

- Hänellä on erityisiä ominaisuuksia joita harvoin nähdään samassa paketissa: järisyttävät fyysiset ominaisuudet, hyvä ja tasainen kyvykkyys pallonhallintaan sekä erinomainen pelinlukutaito ja työmoraali.

- Matej'lle on tuttua pelityylimme ja työskentelytapamme, ja viime kaudella hän on näyttänyt että kykenee pelaamaan monella eri pelipaikalla korkeatasoisesti. Näemme mahdollisuutenamme auttaa Matej'ta saavuttamaan seuraavan tason urallaan ja SJK on täydellinen paikka ponnistaa ja työskennellä tuota tavoitetta kohti, summaa päävalmentaja Gómez.

Lisää uutisia