AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2021

"On virittäydytty viimeisen päälle taisteluiskuun" - AC Oulun kippari Lassi Nurmos valmiina karsintaan

"On virittäydytty viimeisen päälle taisteluiskuun" - AC Oulun kippari Lassi Nurmos valmiina karsintaan

Lassi Nurmos uskoo AC Oulun olevan parhaassa iskussaan. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja RoPS taistelevat liigakarsinnassa paikasta Veikkausliigaan ensi kaudelle. Ensimmäinen osaottelu pelataan Rovaniemen keskuskentällä keskiviikkona.

Tämän kauden tavoite AC Oululla oli säilyttää sarjapaikka ja siihen on vielä hyvät mahdollisuudet. Kaikki on omissa käsissä. Tämän viikon karsinnoista on odotettavissa jännitysnäytelmä ja toinen joukkue juhlii Veikkausliigan paikkaa sunnuntaina Raatissa.

- Totta kai jos homma olisi mennyt suunnitellusti, niin ei näitä pelejä pelattaisi nyt. Meillä on ollut hyvin aikaa asennoitua näitä pelejä varten ja mielenkiintoinen pohjoisen asetelma saatiin tähän, joten tulee varmasti hyvät ja kiihkeät pelit.

- Alkuviikosta ollaan lopullisesti virittäydytty koko porukalla viimeisen päälle taisteluiskuun, kommentoi AC Oulun kapteeni Lassi Nurmos alkavia karsintaotteluita.

Mitään poppakonsteja karsintaotteluihin ei Oulussa ole suunniteltu.

- Omilla vahvuuksilla ja samalla vastustajan vahvuudet ja heikkoudet tiedostaen. Myös mentaalipuolella täytyy olla kova ja valmis näyttämään se laatu mikä meillä on, kommentoi Nurmos odotuksia sarjaa kohtaan.

Veikkausliigan karsinnan avausosa RoPS – AC Oulu Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 3.11. kello 18.30.

Myös Veikkausliigan karsintaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia