AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 31.10.2021

Zeneli suitsutti uransa päättänyttä Arkivuota – ”Kallu jätti Lahteen ison paidan täytettäväksi”

Zeneli suitsutti uransa päättänyttä Arkivuota – ”Kallu jätti Lahteen ison paidan täytettäväksi”

Ilir Zeneli jäi kaipaamaan ottelusta voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti päätti kautensa 2-3-tappioon FC Hongalle. Ottelun päähuomio kiinnittyi uransa lopettaneeseen Kari Arkivuohon.

Honka meni avausjaksolla kahden maalin johtoon, mutta Lahti kiri vielä tasoihin toisen puoliajan aluksi. Lopulta espoolaiset pääsivät kuitenkin kotimatkalle voitto taskussaan. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli kaipasi voittoa Arkivuon päätöspelissä.

- Totta kai oltaisiin haluttu voittaa viimeinen peli Kallun kunniaksi. Parannettiin paljon toiselle puoliajalle, mutta se ei aivan riittänyt. Tiedettiin Hongan vahvuudet ja ne pääsi käyttämään niitä liika hyödykseen. Olen ylpeä siitä, miten tultiin toiselle puoliajalle, ja se olikin tapahtumarikas ja paikkoja oli molemmilla, Zeneli analysoi lahtelaisten sivuilla.

Kari Arkivuon merkitys FC Lahdelle on ollut Zenelin mukaan iso.

- On ollut kunnia olla mukana Kallun viimeisten kahden kauden aikana. Kallu jätti Lahteen ison paidan täytettäväksi ja hän on opettanut nuorempia pelaajia siinä, miten yksinkertaisten asioiden hoitaminen hyvin auttaa joukkuetta. Kallu on arvopohjainen ihminen ja urheilija. Ne arvot ovat hyvin kunnianhimoiset, mutta Kallu on silti nöyrä työntekijä. Perus Kuhnuri, Zeneli tuumasi.

Lisää uutisia