AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 21.10.2021

"Paikka kerryttää kokemusta kovista peleistä" - Ilves haastaa SJK:n täysillä

"Paikka kerryttää kokemusta kovista peleistä" - Ilves haastaa SJK:n täysillä

Ilves kerryttää myös kokemusta kauden päätösotteluista. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja Ilves kohtaavat Mestaruussarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussaan perjantaina OmaSp Stadionilla.

SJK:lla on paljon pelissä ja Ilvekselläkin vielä pieni mahdollisuus taistella eurocup-paikoista.

Jani Honkavaara valmentaa viimeistä kauttaan SJK:n peräsimessä. Vääjäämättömästä valmentajavaihdoksesta huolimatta Ilves-luotsi Toni Kallio uskoo ammattiylpeyden säilyvän kauden viimeiseen päätösvihellykseen asti. Myös Ilves aikoo imeä kaiken hyödyn jäljellä olevista otteluista.

– Jokainen on yksilö ja miettii jutut omalta kannaltaan, mutta en usko heidän pelaajillaan valmentajan vaihtumisen painavan mielessä. Heillä on varmasti kova halu varmistaa europaikka ja mahdollisesti jopa mitali.

– Kautta on reilu viikko jäljellä. Nämä ovat niitä paikkoja, kun voidaan oppia paljon ja kerryttää kokemusta kovista peleistä. Toivottavasti vuoden päästä tähän aikaan me olemme se porukka, joka taistelee ylimmistä sijoituksista, Kallio mainitsee.

SJK - Ilves OmaSp Stadionilla perjantaina 22.10. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia