AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 18.9.2021

"Syö rotan lailla" - Tainio harmittelee pienten marginaalien kääntymistä Hakaa vastaan

"Syö rotan lailla" - Tainio harmittelee pienten marginaalien kääntymistä Hakaa vastaan

Kuva: Juha Tamminen

FC Haka joutui taipumaan loppuminuuttien maalilla lauantaisessa Pirkanmaan derbyssä Ilvekselle niukasti lukemin 0-1.

Hyvällä taisteluilmeellä pelannut Haka sai päävalmentaja Teemu Tainiolta kehut työnteosta. Tämän päivän derbyn tunnelma oli verrattavissa kauden aiempaan kohtaamiseen. Päästetty maali jäi kismittämään positiivisen peliesityksen jälkeen.

– Tasanen peli, ihan kuin molemmat tämän kauden molemmat derbyt. Pienet jutut ratkaisee, ja molemmissa Ilves on saanut ratkaisun tehtyä. Ottaa päähän jätkien puolesta, joilla työmoraali ja työn määrä olivat erittäin hyvät. Meillä oli omat hetkemme, mutta ratkaisevissa hetkissä pitää olla skarpimpi.

– Kummallakaan ei ollut hirveästi maalipaikkoja. Meillä oli Loganin läpijuoksu ottelun paras tilanne siihen mennessä, Tainio lisää.

Tainio peräänkuuluttaa, että nyt ei ole aika jäädä harmittelemaan lopputulosta. Seuraava peli SJK:ta vastaan on edessä jo ensi keskiviikkona.

– Pallo tuntuu löytyvän aina meidän omaan verkkoon monen pompun kautta, se syö rotan lailla. Mutta tässä ei ole mitään tarvetta laittaa päätä pensaaseen, seuraava peli tulee nopeasti. Otetaan positiiviset asiat mukaan ja jatketaan eteenpäin, Tainio summaa.

– Liian vähän palloa laitetaan vaara-alueelle. Siinä meidän pitää skarpata, Tainio tiivistää.

Lisää uutisia