AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.35 // 3.9.2021

Ville Tikkanen jatkaa SJK:ssa – ”Juuri sopiva askel urallani”

Ville Tikkanen jatkaa SJK:ssa – ”Juuri sopiva askel urallani”

Ville Tikkanen nähdään jatkossakin SJK:n paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n 22-vuotias puolustaja Ville Tikkanen on allekirjoittanut uuden pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2023 loppuun ja sisältää option kaudesta 2024.

– Tuntuu todella hyvältä tällä hetkellä. Mielestäni tämä on juuri sopiva askel urallani, sillä SJK toimii hyvänä ympäristönä kehittyä. Olen viihtynyt täällä ja senkin vuoksi halusin jatkaa. Tavoitteeni SJK:n kanssa on pelata europelejä ja siihen tarvitsemme fanien tukea tänä kautena sekä tulevaisuudessa. Odotan innolla tulevia vuosia SJK:n paidassa, fiilistelee Tikkanen uutta sopimusta SJK:n sivuilla.

Oulussa syntynyt Tikkanen on pelannut SJK:ssa kaudesta 2017 lähtien ja nyt kuluva kausi on hänen viidentensä. Tikkasen pelipaikaksi on vakiintunut keskuspuolustus, mutta aiemmin hän on pelannut myös laitapuolustajana ja keskikentällä. Tikkanen oli Suomen maajoukkueen mukana Seinäjoella ja Vaasassa kesällä 2018 pelatussa U19-ikäluokan EM-lopputurnauksessa, ja hän on pelannut myös Suomen U21-maajoukkueessa.

Kaikkiaan Tikkanen on nyt pelannut SJK:ssa 58 ottelua edustusjoukkueessa ja 20 ottelua SJK:n akatemiajoukkueissa. Veikkausliigapelejä Tikkaselle on kertynyt 48 ja niissä hän on tehnyt yhden maalin. Tuo debyyttimaali syntyi tällä kaudella IFK Mariehamnin verkkoon kesäkuussa.

Lisää uutisia