AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.35 // 4.9.2021

SJK:ssa tyytyväisiä Tikkasen jatkosopimukseen – ”Yksi puolustuksemme avainhahmoista”

SJK:ssa tyytyväisiä Tikkasen jatkosopimukseen – ”Yksi puolustuksemme avainhahmoista”

Ville Tikkanen on noussut isoon rooliin SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n toppari Ville Tikkanen allekirjoitti joukkueen kanssa jatkosopimuksen, joka pitää hänet parhaimmillaan joukkueen riveissä kauden 2024 loppuun saakka. Nuoren pelaajan kiinnittäminen pitkällä sopimuksella oli seuralle tärkeä tulevaisuutta ajatellen.

Joulukuussa 2016 Seinäjoelle OLS:n riveistä siirtynyt Tikkanen on ollut kuluvalla kaudella SJK:n parhaita pelaajia, joten SJK-leirissä iloitaan pitkästä jatkosopimuksesta.

- "Tiki" on ollut tällä kaudella yksi puolustuksemme avainhahmoista, ja olemme iloisia että hän on sitoutunut edustamaan tulevaisuudessakin SJK:ta. Kehitysprosessi hänen kanssaan on ollut ihanteellinen: hän tuli seuraan 16-vuotiaana ja on kehittynyt ajan mittaan avauskokoonpanon pelaajaksi ja on nyt yksi sarjan parhaita toppareita, kommentoi SJK:n tekninen johtaja Richie Dorman SJK:n sivuilla.

Lisää uutisia