vko.29 // 20.7.2021

​Honka haki arvokkaan tasapelin Sloveniasta

Jean Marie Dongou iski tärkeän tasoitusmaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka petasi hyvät lähtökohdat jatkopaikalle UEFA:n Konferenssiliigassa pelaamalla 2. karsintakierroksen vierasottelussa tiistaina 1-1-tasapelin slovenialaista NK Domžalea vastaan.

Kotijoukkue Domžale hallitsi hienoisesti avausjaksoa, mutta tauolle ottelussa mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella jaksolla Domžalen hallinta toi tulosta 69. minuutin pelin jälkeen, kun Arnel Jakupovic vei slovenialaiset johtoon. Honka tuli kuitenkin nopeasti tasoihin, kun Jean Marie Dongou viimeisteli Jonas Leväsen esityöstä tasoituksen 76. minuutilla.

Domžale hallitsi ottelua pitkälti ja laukaukset kirjattiin kotijoukkueelle 17-5, mutta enempiä osumia ei nähty ja näin Honka petasi hyvät lähtökohdat jatkopaikkaa ajatellen kotiotteluunsa.

Toinen osaottelu pelataan Bolt Arenalla Helsingissä torstaina 29.7. kello 19.00 alkaen.