AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2021

"Ottelupari on täysin voitettavissa" - vierastasapeli toi Hongalle lisäuskoa

"Ottelupari on täysin voitettavissa" - vierastasapeli toi Hongalle lisäuskoa

Niklas Pyyhtiä toivoo tukea kannattajilta ensi viikolla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka matkasi UEFA:n Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen avausosaan Slovenian Domžaleen ja haki hyvän tuloksen kotiotteluunsa.

Tiistai-illassa nähtiin tasainen ottelu, mutta molemmat joukkueet loivat omat hyvät paikkansa. Domžale siirtyi johtoon toisella jaksolla, mutta Honka kuittasi takaiskumaalin pian. Lopulta päädyttiin 1-1 tasatulokseen.

– Tämä ottelu oli meiltä kelpo suoritus. Saimme mielestäni luotua paremmat maalipaikat, ja hyvä ottelu on varmasti tulossa ensi viikollakin toisessa osaottelussa.

- Vastustaja oli aikalailla sellainen kuin odotimmekin. He ovat hyviä pallollisessa pelissä, mutta puolustamisessa on puutteita, tiivisti Hongan keskikentällä uurastanut Niklas Pyyhtiä.

Pyyhtiän mukaan kaikki eväät jatkopaikan nappaamiseen ovat olemassa ja tukea tarvitaan siltä kuuluisalta 12. pelaajalta.

– Tulos antaa meille hyvät asetelmat toiseen osaan. Näimme, että ottelupari on täysin voitettavissa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee silloin paikalle kannustamaan. Oli upeaa nähdä myös muutama meidän kannattaja tiistaina katsomossa, Pyyhtiä päättää.

Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan Bolt Arenalla ensi viikon torstaina 29.7. kello 19.00. Pääsyliput otteluun tulevat myyntiin tämän viikon aikana.

Lisää uutisia