AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2021

KTP:ssa tulossa muutoksia ”vähän joka kentän osalle”

KTP:ssa tulossa muutoksia ”vähän joka kentän osalle”

KTP:n joukkue vahvistuu vielä. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP tiedotti loppukauden päävalmentajaratkaisustaan, kun Gabriel Garcia Xatart ottaa joukkueen ohjat käsiinsä sen jälkeen, kun Argo Arbeiter jätti paikkansa pari viikkoa sitten. Seuraavaksi seuran katseet siirtyvät pelaajamarkkinoille.

Xatartin valinta oli KTP:n seurajohdolle lopulta helppo ja mieleinenkin ratkaisu. Hänet tunnettiin jo entuudestaan, ja joukkuekin tietää mitä päävalmentajalta voi odottaa.

- Xatart on asiaansa paneutunut, määrätietoinen ja intohimoinen valmentaja, jolla on selvä näkemys siitä, miten joukkuetta pitää viedä eteenpäin. Kuuntelimme myös liigamiehistömme kapteenistoa päätöstä tehtäessä, ja Gabrilla on pelaajienkin tuki takana, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen toteaa seuran sivuilla.

Valmentajakysymyksen ratkettua, KTP aikoo seuraavaksi muokata pelaajistoaan. Siirtoikkunan avauduttua joukkuetta ollaan vahvistamassa kolmella-neljällä pelaajahankinnalla lähipäivinä.

- Uusia miehiä ollaan pestaamassa vähän joka kentän osalle. Pelaajavalinnoista päättävät valmentajat. Me Vilkin Jukan kanssa neuvottelemme sitten siirtohinnat pelaajien ja agenttien kanssa seuran kukkarolle sopiviksi, Mustonen avaa.

Lisää uutisia