AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2021

​Huuhkajien historiallinen EM-avaus edessä – Tanska-ottelu lauantaina

​Huuhkajien historiallinen EM-avaus edessä – Tanska-ottelu lauantaina

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigakausi pyörii täyttä vauhtia ja perjantaina käynnistyy myös EM-lopputurnaus, jonka avaus Huuhkajien osalta on edessä lauantaina Kööpenhaminassa.

Repinossa Venäjällä majaileva Huuhkajien joukkue matkasi perjantaina kohti Tanskaa ja harjoitteli vielä illalla lauantain ottelustadionilla Parkenilla. H-hetki on edessä lauantai-iltana, kun kautta aikain ensimmäinen miesten EM-lopputurnausottelu on edessä ja vastassa on Tanska.

Harjoitusviikko Repinossa Pietarin liepeillä on sujunut hyvin ja päävalmentaja Markku Kanervan mukaan kaikki alkaa olla valmista lauantain avausotteluun.

- Valmistautuminen on sujunut hyvin ja ainakaan vielä mitään isompaa jännitystä pelaajissa ei näy. Sitä varmasti tulee ja toivottavasti se näkyy kentällä positiivisesti. Paineet ovat kuitenkin Tanskalla, eh kuten lohkon muutkin joukkueet varmasti laskevat, että meille ei saa menettää pisteitä, Kanerva kertoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

Sekä Teemu Pukki että Tim Sparv alkavat olla jättäneet loukkaantumiset taakseen ja kumpikin vakuutti olevansa valmiina pelaamaan lauantaina. Muutenkin tilanne näyttää varsin valoisalta.

- Mitään uusia loukkaantumisia ei ole ja näyttää aika hyvältä. Tässä on jo pidempään puntaroitu avauskokoonpanon kanssa, mutta se ilmoitetaan pelaajille lauantaina aamuverryttelyn yhteydessä ihan normaaliin tapaan.

EM-lopputurnauksen lohkon B avausottelu Tanska - Suomi alkaa lauantaina 12.6. kello 19.00 Suomen aikaa.

Lisää uutisia