AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 19.5.2021

FC Haka uusi eFutisliigan mestaruuden

FC Haka uusi eFutisliigan mestaruuden

Jussi "JaKurrii" Koivuniemi ja Joona "Krompe" Vaajala voittivat eFutisliigan mestaruuden toistamiseen.

eFutisliiga huipentui tiistaina pelattuun finaaliin, jossa kohtasivat hallitseva mestari FC Haka ja SJK. Jännittävien vaiheiden jälkeen FC Haka voitti mestaruuden otteluvoitoin 2-1.

FC Haka ja SJK olivat pelanneet läpi kauden ilman tappioita, joten eittämättä finaalissa olivat vastakkain kaksi tämän kauden kovinta joukkuetta. Mestaruus ratkaistiin otteluvoitoin, kun aiemmin otteluiden voittaja määräytyi kahden ottelun yhteistuloksella.

Ensimmäisenä pelivuorossa olivat FC Hakalta Jussi "JaKurrii" Koivuniemi sekä SJK:lta Anton "Anzinho" Korpi. Koivuniemi antoi Hakalle etulyöntiaseman ottamalla 3-0-voiton.

Toisessa ottelussa SJK:n Valtteri "Valdoboii" Kyrö oli pakkovoiton edessä FC Hakan Joona "Krompe" Vaajalaa vastaan ja onnistui viemään ratkaisun kolmanteen peliin niukalla 4-3-voitolla.

Ratkaisevassa finaalissa ohjaimiin tarttuivat Koivuniemi ja Kyrö. Koivuniemi oli siinä vahvempi numeroin 3-1 ja näin FC Haka pääsi juhlimaan toista peräkkäistä eFutisliigan mestaruutta. SJK sen sijaan kirkasti syksyn pronssimitalinsa nyt hopeiseksi. Ilves oli voittanut pronssimitalin jo aiemmin.

Lisää uutisia