AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 9.5.2021

AC Oulun Alanko ihmetteli mustaa kolmeminuuttista – ”Todella vaikea on sanoa”

AC Oulun Alanko ihmetteli mustaa kolmeminuuttista – ”Todella vaikea on sanoa”

Samu Alanko harmitteli AC Oulun mustaa hetkeä.

AC Oulu kärsi 1-3-vierastappion IFK Mariehamnille sunnuntai-illan ottelussa. Kotijoukkue ratkaisi ottelun avausjakson kolmella salamamaalilla, jotka tulivat reilun kolmen minuutin sisään. AC Oulun kauden ja uransa avausmaalin Veikkausliigassa iski toisella jaksolla 19-vuotias Jere Kallinen.

IFK Mariehamnin tehohetki oli kylmä suihku oululaisten kasvoille. Samu Alangon mukaan joukkue pystyi kuitenkin keräämään itsensä hyvin toiselle puoliajalle, vaikkei kiri riittänyt lopulta pistekantaan.

- Puhuttiin puoliajalla kopissa, että lähdetään pelaamaan peliä 0-0-tilanteesta. Yksi maali ja tilanne kerrallaan pyrittiin menemään. Todella vaikea on sanoa, mitä siinä kolmen minuutin aikana tapahtui, mutta se pitää tietysti käydä läpi joukkueen kesken. Vaikea on voittaa pelejä, jos omiin menee noin helposti maaleja. Kliseisesti pitää sanoa, että otetaan toiselta jaksolta ne hyvät jutut mukaan ja lähdetään lauantaina haastamaan SJK, Alanko kommentoi oululaisten sivuilla.

Lisää uutisia