AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2021

"Ei tuollaista voi tapahtua" - Jyrki Ahola kirosi mustaa kolmeminuuttista

"Ei tuollaista voi tapahtua" - Jyrki Ahola kirosi mustaa kolmeminuuttista

Jyrki Ahola ei säästellyt sanojaan tauolla sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun haaveet hyvästä tuloksesta IFK Mariehamnin vieraana haihtuivat vain reilussa kolmessa minuutissa ottelun alkupuolella.

IFK Mariehamn aloitti maalinteon 12 peliminuutin jälkeen ja kun pelikello näytti 15 minuuttia, tilanne oli jo 3-0. IFK käytti paikkansa todella tehokkaasti ja sai myös suosiollista avustusta AC Oulun virheistä.

– Aivan musta kolme minuuttia. Ei voi tuollaista tapahtua, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kiteytti kirosanojen kera Kalevalle.

AC Oulu pääsi paremmin peliin mukaan tämän jälkeen, mutta kolmen maalin kaula oli liian suuri. Tauolla Aholan oli pakko tehdä muutoksia ja maalivahti Yann Fillionin vaihto Juhani Pennaseen oli raaka tempaus.

– Jotainhan oli tehtävä. Kun maalivahti vaihdetaan, silloin todella halutaan herättää jengi. Annoin kovaa palautetta puoliajalla, Ahola totesi.

Laivastonsiniset saivat kavennuksen aikaan tauon jälkeen ja ote oli muutenkin vierailla. Hiukan uskoa jatkoon voi tästä sentään ammentaa.

– Varmaan näinkin, mutta se ei riitä, että olemme 75 minuuttia hyviä, jos alussa odotamme vain jotain tapahtuvaksi, Ahola jyrisi.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia