AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.14 // 5.4.2021

Maximus Tainio valmiina läpimurtoon – ”Kovat odotukset täksi kaudeksi”

Maximus Tainio valmiina läpimurtoon – ”Kovat odotukset täksi kaudeksi”

Maximus Tainiolla on kovat tavoitteet tälle kaudelle. (Kuva: Jukka Jaskara)

Veikkausliigan kauden alkuun on vajaa kuukausi aikaa ja Hakan valmistautuminen on sujunut hyvin. Maximus Tainioon kohdistuvat tällä kaudella isot odotukset eikä nuori pelaaja kaihda paineita.

Tainio odottaa jo malttamattomana kauden alkua.

- Joukkueessa on hyvä fiilis ja kohta kausi alkaa ja pääsemme pelaamaan tosipelejä. Olemme pelanneet paljon harjoituspelejä, mutta ne eivät ole sama asia kuin liigaottelut. Pitkään olemme harjoitelleet ja kohta vihdoin päästään tositoimiin, Tainio toteaa Hakan sivuilla

Tainio liittyi Hakan mukaan viime keväänä, mutta peliluvan saaminen venyi elokuulle, joten loppukausi meni vielä liigavauhtiin totuttautumisessa. Nyt Tainio tietää mitä odottaa ja samalla häneltä odotetaan entistä isompaa roolia joukkueessa. 19-vuotias lupaus on valmis lunastamaan odotukset.

- Minullakin on kovat odotukset täksi kaudeksi. Haluan auttaa joukkuetta entistä enemmän maalien ja maalisyöttöjen muodossa. Luotan itseeni paljon ja odotukset ovat korkealla, terveellä itseluottamuksella varustettu nuorukainen lataa.

Hakan joukkue on muuttunut täksi kaudeksi niin pelaajiston kuin pelityylinkin suhteen. Tainio uskoo, että tällä kaudella nähdään entistä vahvempi joukkue.

- Meille on tullut hyviä uusia vahvistuksia sekä hyökkäykseen, puolustukseen että maalille. Joukkueen osalta odotukset ovat isot kautta kohtaan.

Lisää uutisia