AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 4.4.2021

Maximus Tainio tyytyväinen U21-leirin antiin – ”Leiri oli tosi hyvä”

Maximus Tainio tyytyväinen U21-leirin antiin – ”Leiri oli tosi hyvä”

Maximus Tainio kohtasi Pikkuhuuhkajien leirillä oman seurajoukkueensa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan Maximus Tainio sai kutsun alle 21-vuotiaiden leirille, kun uusi ikäluokka kokoontui viikon leirille ottamaan ensimmäisiä askeleitaan kohti syksyllä alkavia EM-karsintoja. Tainio oli tyytyväinen leirin antiin.

- Oli hyvä leiri. Tämä oli ensimmäinen U21-leiri ja vähän sellainen tutustumisleiri, missä käytiin läpi mitä odotetaan ja miten joukkue pelaa. Kokonaisuudessaan leiri oli tosi hyvä, Tainio kehuu leiriä Hakan sivuilla.

Pikkuhuuhkajat pelasi leirillä myös kaksi harjoitusottelua ja ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui FC Haka. Näin Tainio pääsi mittaamaan joukkuekavereidensa kovuuden maalittomaan tasapeliin päättyneessä ottelussa.

- Olihan se vähän outoa, mutta täysillä mentiin niin kuin aina oli vastassa sitten kuka tahansa.

Hakassa Tainio on totuttu näkemään keskikentällä, mutta Pikkuhuuhkajissa päävalmentaja Juha Malinen istutti hänet laitapuolustajan paikalle.

- Vähän puhuimme Juhan kanssa, ettei sille paikalle ole hirveästi vaihtoehtoja ja siinä voisi olla minulle rooli tarjolla. Voin sitten tarvittaessa pelata myös keskikentällä. Keskikenttä on henkilökohtaisesti minulle ykköspaikka, mutta laitapakin paikkakin on tuttu, sillä pelasin Tottenhamissa sillä paikalla.

Lisää uutisia