AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 4.4.2021

​Inter-sankari Hoskonen TS:lle: "Erikoinen peli, kumpikaan ei oikein hallinnut"

​Inter-sankari Hoskonen TS:lle: "Erikoinen peli, kumpikaan ei oikein hallinnut"

Arttu Hoskonen on täräyttänyt ratkaisun. (Kuva: Henrik Siiskonen)

FC Interin ja SJK:n lauantaisen Suomen Cupin puolivälierän ratkaisua saatiin odottaa aina ottelun 115. minuutille saakka.

Kovaa taistelua ja kaksinkamppailuja tarjonneessa ottelussa ei maalipaikoilla juuri juhlittu ja peli oli tasaista vääntöä jatko-ottelua myöten.

– Oli siitä erikoinen peli, ettei kumpikaan oikein hallinnut tätä, vaan se oli pitkää palloa puolin ja toisin. Mutta välillä nämä pelit ovat tällaisia, ja niistä vain pitää ottaa kaikki irti, Inter-toppari Arttu Hoskonen tiivisti Turun Sanomille.

Hoskonen nousi lopulta ratkaisijaksi puskettuaan ottelun ainoan osuman viitisen minuuttia ennen jatko-ottelun loppua. Syötön maaliin antoi vapaapotkusta Matias Ojala.

– Meillä oli aikaisempi vapaapotku jo samasta kohtaa, ja pallo tuli silloin taakse, kun olin edessä. Ajattelin, että tällä kertaa menen taakse, että pallo tulee sinne. Sinnehän se tuli ja sain hyvin ängettyä itseni siihen väliin ja pistettyä palloa pussiin, Hoskonen kertasi.

Cupissa etenkin tässä vaiheessa voitto on kuitenkin ainoa asia, joka merkitsee. Hoskonen muistutti, että cupin mestaruus ja eurocup-paikka ovat nyt enää kahden ottelun päässä.

– Tässä on nyt viime vuodet pärjätty hyvin cupissa ja oltu finaalissakin pari kertaa, Nyt ollaan taas välierässä ja tavoitteena on finaalipaikka ja sitten Suomen cupin voitto. Se on se lyhin tie Eurooppaan, Hoskonen muistuttaa.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia