AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 3.4.2021

Hoskonen haluaa jatkaa Interin cup-menestystä – ”Meillä on ollut hyvä valmistautuminen”

Hoskonen haluaa jatkaa Interin cup-menestystä – ”Meillä on ollut hyvä valmistautuminen”

Arttu Hoskonen hamuaa välieräpaikkaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kohtaa lauantaina Suomen Cupin puolivälierässä SJK:n. Viime kauden finalistit haluavat kirkastaa tänä vuonna cup-mitalinsa.

SJK on ollut Interille paha vastus, sillä Interin edellisestä voitosta on ehtinyt kulua jo yli kaksi vuotta ja SJK vei myös joukkueiden molemmat kohtaamiset viime kaudella. Arttu Hoskonen tietää, että välieräpaikka tulee olemaan kovan työn takana.

- SJK ei ole ollut meille helppo vastustaja enkä edes muista koska olisimme voittaneet heidät edellisen kerran. Haluamme kovasti voittaa ja mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet välieriin, Hoskonen ennakoi.

Viime kaudella Inter raivasi tiensä Suomen Cupin finaaliin, mutta taipui HJK:lle. Vuonna 2018 Inter sen sijaan pääsi nostelemaan Antero Nymanin nimeä kantavaa voittopokaalia.

- Olemme saaneet cupissa menestystä viimeisten vuosien aikana. Meillä on ollut hyvä valmistautuminen ja lähdemme peliin sata lasissa. Nämä eivät ole enää mitään harjoituspelejä, uhkuu Hoskonen.

Interin joukkue on muuttunut hieman talven aikana ja sitä myöten myös pelissä on tapahtunut pienoisia muutoksia. Hoskonen ei kuitenkaan suostu paljastamaan Interin salaisia aseita.

- Meillä on aika paljon samaa, mutta tähän vuoteen tulee hieman eri variaatioita kentälle sekä hyökkäykseen että puolustukseen. Systeemiä muutetaan hieman eri tyyliin vastustajasta riippuen. Tietenkin mukana on samoja piirteitä, mutta hieman lisää variaatioita on luvassa, Hoskonen avaa.

Interin ja SJK:n välinen Suomen Cupin puolivälierä alkaa kello 17.00.

Kaikki ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia