AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 31.3.2021

FC Inter puristi karanteenin läpi – ”Siihen osasi suhtautua paremmin”

FC Inter puristi karanteenin läpi – ”Siihen osasi suhtautua paremmin”

Arttu Hoskosen talvi on sujunut hyvin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter joutui karanteeniin, kun joukkueen pelaajia altistui koronavirukselle. Arttu Hoskosen mukaan karanteeni meni olosuhteisiin nähden hyvin.

Interin pelaajat eivät suinkaan vain levänneet laakereillaan koronan aikana, vaan toteuttivat yhteisharjoituksia virtuaalialustoja käyttäen.

- Karanteeni meni yllättävän hyvin eivätkä seinät kaatuneet päälle. Meillä oli zoomissa treenejä koko joukkueen kanssa, ettei joutunut ihan yksin harjoittelemaan. Nyt olemme taas palanneet normaalisti harjoituksiin, Hoskonen valottaa.

Odottavan aika on pitkä, muttei niin pitkä kuin viime vuonna, jolloin yleinen epävarmuus ravisteli koko maailmaa ja Veikkausliigajoukkueiden yhteisharjoitukset keskeytyivät pitkäksi ajaksi. Viime vuoden kokemus auttoi selviytymään tämänkertaisesta koettelemuksesta.

- En voi tietenkään muiden puolesta sanoa, mutta omasta mielestäni oli helpompi, kun sen oli käynyt läpi ennenkin. Siihen osasi suhtautua paremmin tällä kertaa.

Kokonaisuudessaan Hoskonen on ollut omaan valmistautumiskauteensa tyytyväinen.

- Olen ollut pääosin kunnossa eikä mitään isompia loukkaantumisia ole tullut. Olemme talven aikana voittaneet hyvin pelejä ja erityisesti nollapelit lämmittävät puolustajan mieltä.

Lisää uutisia