AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 11.3.2021

​Kasper Hämäläinen vihjaa TS:lle paluusta Suomeen – "Lähikuukausina päätös siitä missä ura jatkuu"

​Kasper Hämäläinen vihjaa TS:lle paluusta Suomeen – "Lähikuukausina päätös siitä missä ura jatkuu"

"Kappe" Hämäläinen TPS-paidassa kaudella 2009. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien monivuotinen runkopelaaja Kasper Hämäläinen on näillä näkymin palaamassa kesällä kotimaahan ja uran jatkuminen on edelleen mielessä.

Kesällä 2019 Tshekin liigan FK Jabloneciin siirtyneellä Hämäläisellä on takana vaikeita aikoja. Vastuuta ei tahtonut löytyä ensimmäisellä kaudella ja kuluvalla kaudella pelituntumaa on kertynyt käytännössä vain reservijoukkueesta.

– Kun tulimme tänne syksyllä 2019, huomasin jo silloin etten kuulunut valmentajan suunnitelmiin, eikä omaa roolia joukkueessa oikein tuntunut löytyvän, Hämäläinen kertoo Turun Sanomille.

Hämäläinen ja nelihenkinen perheensä pysyvät Tshekissä kesäkuun loppuun saakka, jolloin sopimus päättyy.

– Sopimuksen purkamisesta oli puhetta viime kesänä, mutta koska viihdyimme perheen kanssa maassa sen verran hyvin, halusimme jatkaa täällä, Hämäläinen toteaa.

Elokuussa ikämiesikään ehtivä Hämäläinen aikoo jatkaa pelaamista vielä muutaman vuoden. Perheen jälkikasvu on pian kouluiässä, ja opintien lapset aloittanevat vanhempiensa toiveiden mukaan Suomessa.

– Koitamme vielä nauttia ajastamme täällä mahdollisimman paljon, ja sitten todennäköisesti tulemme Suomeen. Tulevaisuudesta on puhuttu, mutta kaikki on vielä auki sen suhteen, eikä mitään ole lyöty lukkoon. Varmasti jossain vaiheessa lähikuukausina on päätöksenteon aika paitsi muutosta, myös siitä, missä ura jatkuu.

Veikkausliigakentillä "Kappe" on edellisen kerran nähty kaudella 2009 TPS:n riveissä.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia