AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 19.2.2021

SJK:ssa tiedetään: "Ilves on hyvin samantyyppinen joukkue kuin KuPS"

SJK:ssa tiedetään: "Ilves on hyvin samantyyppinen joukkue kuin KuPS"

Jani Honkavaaran SJK hakee jatkopaikkaa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK hävisi viime viikonloppuna KuPS:lle kolmella maalilla, mutta omaa yhä mahdollisuudet jatkoon Suomen Cupissa.

Karsintalohkon päätöskierroksella SJK tarvitsee jatkopaikkaan voiton tai tasapelin, mutta tappiolla tie nousee pystyyn varmuudella.

Toisessa ottelussa KuPS isännöi AC Oulua kotonaan ja tuo ottelu alkaa puolitoista tuntia ennen SJK:n ja Ilveksen kohtaamista. Jos jatkopaikan jo varmistanut KuPS voittaa myös tuon ottelun, riittää SJK:lle tasapeli omassa ottelussaan jatkopaikkaan. Jos taas AC Oulu onnistuu yllättämään KuPS:n vierasottelussa, pitäisi SJK:n voittaa oma ottelunsa ja tehdä lisäksi paljon maaleja, jotta AC Oulun tämänkin hetken kahden maalin parempi maaliero kurottaisiin kiinni.

SJK voitti AC Oulun keskinäisessä ottelussa, mutta lohkomuotoisessa karsinnassa maaliero on tasapisteissä sijoitukseen ensimmäisenä vaikuttava tekijä.

– Lauantaina vastaan tuleva Ilves on hyvin samantyyppinen joukkue kuin KuPS. Heillä on nuoria nälkäisiä pelaajia. Tämä on mun mielestä hyvä, että tämä tulee tähän heti perään, kun meillä on hyvää tietoa meidän edellisestä pelistä. Tämä antaa meille heti mahdollisuuden korjata näitä asioita, arvioi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara seuransa verkkosivuilla.

SJK:lta sivussa on loukkaantumisten vuoksi varmuudella ainoastaan Ville Tikkanen ja Robin Sid.

Suomen cupin karsintalohkon päätösottelu SJK – Ilves lauantaina 20.2. klo 14.30 suorana Ruutu-palvelusta.

Lisää uutisia