AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 18.2.2021

SJK:n Honkavaara: "Se oli parasta mahdollista informaatiota meille"

SJK:n Honkavaara: "Se oli parasta mahdollista informaatiota meille"

Jani Honkavaara SJK kohtaa lauantaina Ilveksen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:lla on Suomen cupin jatkopaikka omissa käsissään, vaikka viime viikonloppuna tulikin nöyryyttävä 2-5 tappio KuPS:n vieraana.

Karsintalohkon päätöskierroksella lauantaina Ilvestä vastaan SJK tarvitsee jatkopaikkaan voiton tai tasapelin riippuen toisen ottelun tuloksesta.

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa seuransa verkkosivuilla, että KuPS-pelistä on otettu opiksi.

– Ei me kyllä haluta jättää sitä taakse, sillä se oli parasta mahdollista informaatiota meille siitä missä me mennään. KuPS oli fyysisesti paljon paremi, he olivat pelillisesti paljon parempi ja ei siinä ollut nokan koputtamista. Me oltiin jäljessä ja parempi joukkue voitti, toteaa Honkavaara SJK:n sivuilla.

– Samalla se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että meidän pitäisi tässä tehdä nyt mitään valtavan radikaalia muutosta. Mutta peli kertoo aina meille totuuden. Meillä on paljon parannettavaa, ja vaikka meillä olisi minkälainen tähtisikermä koossa, niin meillä on vain paljon parannettavaa Ja tiedämme mitä meidän pitää parantaa, Honkavaara painottaa.

KuPS-tappiosta ei Honkavaaran mukaan pidä liikaa huolestua.

– Meidän pitää käydä peli läpi ja olemme sen tehneet tarkasti. Tietyt parannettavat asiat, kuten fyysinen suorituskyky, tulee vaan ajan myötä. Jotkut pelaajat meiltä on vielä selkeästi vaiheessa, eivätkä vielä pelin vaatimalla tasolla – varsinkaan 90 minuuttia. Se paranee ajan myötä. Mutta meidän pelillinen taso pitäisi pystyä parantamaan nopeammin, pohtii Honkavaara.

Suomen cupin karsintalohkon päätösottelu SJK – Ilves lauantaina 20.2. klo 14.30 suorana Ruutu-palvelusta.

Lisää uutisia