AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.05 // 4.2.2021

Hyökkäyspäähän vahvistusta - Eliécer ​Espinosa siirtyy FC Lahteen Turusta

Hyökkäyspäähän vahvistusta - Eliécer ​Espinosa siirtyy FC Lahteen Turusta

Eliécer Espinosa vahvistaa Kuhnureita. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahti ja kolumbialaishyökkääjä Eliécer Espinosa ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Espinosa siirtyy Lahteen Turun Palloseurasta, jossa hän pelasi viimeiset kaksi kautta.

Kolumbialainen on 24-vuotias ja 176-senttinen viimeistelijä. Espinosa aloitti jalkapallon kotimaassaan Kolumbiassa Envigadossa Medellinin suurkaupunkialueella ja pelasi maansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän saapui Suomeen kaudella 2018 Klubi 04:n riveihin. Kaudella 2019 Espinosa siirtyi Turun Palloseuraan ja iski Ykkösessä komeat 18 osumaa. Espinosan viime kausi TPS:ssa päättyi ensimmäisessä liigaottelussa loukkaantumiseen, josta mies on nyt toipunut.

Espinosa on erittäin iloinen liittyessään FC Lahteen. Hän haluaa tehdä Lahdessa paljon maaleja ja auttaa joukkuetta menestymään kentällä. Espinosa kuvaa itseään iloiseksi pelaajaksi, joka tekee kentällä paljon töitä.

- Olen todella iloinen ja minulla on hyvät fiilikset. Minusta on kiva tulla tähän seuraan. Tavoitteenani on ensinnäkin ottaa oma paikkani tästä joukkueesta ja auttaa joukkuetta menestymään kentällä. Tuon joukkueeseen iloa ja paljon maaleja. Aion tehdä paljon töitä.

- Tulin Suomeen HJK:hon ja siirryin sieltä Turkuun. Jumalalle kiitos, että pääsin FC Lahteen. Tervetuloa kaikki stadionille katsomaan pelejä, tulen antamaan kaikkeni kentällä, Espinosa lupaa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli pitää Espinosaa mielenkiintoisena pelaajana. Hän kuvaa uutta suojattiaan sähäkkänä ja aggressiivisena pelaajana. Zeneli kertoo, että Espinosa tuo lahtelaishyökkäykseen uusia ulottuvuuksia.

- Hän on mielenkiintoinen pelaaja. Hän todisti kaksi kautta sitten tasonsa Ykkösessä ja nyt hänellä on mahdollisuus todistaa se ylempänä. Espinosa on maalintekijä. Hän on rangaistusalueella sähäkkä ja aggressiivinen pelaaja. Hän tuo meidän hyökkäykseen vauhtia ja uusia ulottuvuuksia. Vielä kun saamme hänet täyteen pelikuntoon niin saamme hänestä kaiken irti, Zeneli analysoi uutta pelaajaansa.

Espinosan sopimuksen myötä FC Lahdella on koossa 18 pelaajasopimusta.

FC Lahden sopimuspelaajat tällä hetkellä:
Arkivuo, Kari
Assehnoun, Jasin
Coubronne, Jean-Christophe
Eninful, Henri
Espinosa, Eliécer
Forss, Lassi
Hertsi, Loorents
Isotalo, Viljami
Klinga, Matti
Lahti, Timi
Lampinen, Pyry
Reguero, Antonio
Sejdiu, Arlind
Tiainen, Joona
Viitikko, Mikko
Virta, Eemeli
Yli-Hietanen, Kristian
Zeqiri, Altin

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia