AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.12 // 25.3.2021

​Espinosa palasi Turkuun ja TPS:aan lyhyen FC Lahti -visiitin jälkeen

​Espinosa palasi Turkuun ja TPS:aan lyhyen FC Lahti -visiitin jälkeen

Eliecer Espinosa pelaa sittenkin tämänkin kauden TPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi edelliskautta TPS:aa edustanut hyökkääjä Eliecér Espinosa edustaa sittenkin turkulaisseuraa myös kaudella 2021 Ykkösessä.

Espinosa ehti tehdä jo helmikuun alussa sopimuksen FC Lahden kanssa ja esiintyi Kuhunureitten riveissä yhdessä cupin ottelussa ja yhdessä harjoitusottelussa. Sopimuksessa oli kuitenkin purkupykälä, jota sovellettiin yhteisymmärryksessä vain kolmen viikon jälkeen.

Nyt 25-vuotias kolumbialainen on palannut tuttuihin ympyröihin ja solminut tämän kauden kattavan sopimuksen TPS:n kanssa.

- Saatiin Espinosa loppujen lopuksi meille, mutta vähän pidemmän kaavan kautta. Hän kävi viime viikolla lääkärintarkastuksessa ja on jo hyvin lähellä pelikuntoa. Espi on jo näyttänyt tasonsa täällä ja hän on parhaimmillaan erinomainen maalintekijä.

- En ole nähnyt häntä itsekään vielä livenä pelaamassa, mutta odotan pian näkeväni. Espi on myös vahva boksipelaaja, TPS:lle entuudestaan tuttu pelaaja ja sopii vielä persoonana erinomaisesti meidän joukkueeseemme, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson alleviivaa.

Lisää uutisia