AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.05 // 4.2.2021

HIFK-paitaan lainalle siirtynyt Streng solmi pitkän jatkosopimuksen SJK:n kanssa

HIFK-paitaan lainalle siirtynyt Streng solmi pitkän jatkosopimuksen SJK:n kanssa

Jeremiah Streng hakee HIFK:sta potkua jatkoon. (Kuva: SJK)

SJK:n ja Suomen U19-maajoukkueen hyökkääjä Jeremiah Streng, on tehnyt uuden pitkän pelaajasopimuksen SJK:n kanssa. Samalla SJK lainaa Strengin Veikkausliigassa pelaavan Helsingin IFK:n riveihin.

Streng liittyy HIFK:n mukaan välittömästi, eikä siten ole enää mukana, kun SJK kohtaa ensi lauantaina AC Oulun vierasottelussa.

- Jerellä on maalirikas kausi takanaan SJK Akatemian kanssa Ykkösessä, vieläpä keskellä vaikeaa tippumistaistoa. Hänellä tulee olemaan valoisa tulevaisuus edessään, joten olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi sitoutua seuraamme pitkällä sopimuksella, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

- Samalla HIFK tarjoaa hänelle nyt hyvän mahdollisuuden saada säännöllistä peliaikaa meille tutun valmentajan alaisuudessa, ja näin jatkaa kehittymistä Veikkausliigassa, kommentoi Dorman myös lainasopimusta.

Streng itse iloitsee jatkosopimuksestaan SJK:n kanssa.

- Olen tyytyväinen, että sain tehdä jatkosopimuksen tällaisen seuran kanssa kuin SJK on. Olen viihtynyt seurassa hyvin, tykkään SJK:sta sekä kaikesta seurassa ja sen ympärillä. SJK on ollut minulle kuin toinen perhe, ja olen tyytyväinen jatkaessani täällä vielä tulevaisuudessa, sanoo Jeremiah Streng.

Streng on myös heti valmis ottamaan vastuuta lainasopimuksella HIFK:ssa.

- Toivon, että tulee paljon minuutteja. Tiedän, että tämä on paras vaihtoehto itselleni juuri nyt ja toivon, että saan näyttää mitä voin tehdä myös Veikkausliigassa. Olen todella tyytyväinen, että tämä lainasopimus onnistui.

- Ja tsemppiä kovasti SJK:lle tuleviin peleihin. Nähdään taas pian, sanoo Streng vielä lopuksi.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia