AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.05 // 4.2.2021

Jeremiah Streng lainalle - HIFK vahvisti hyökkäystään

Jeremiah Streng lainalle - HIFK vahvisti hyökkäystään

Jeremiah Streng siirtyy lainalle HIFK-paitaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on lainannut hyökkääjä Jeremiah Strengin SJK:sta. 19-vuotias Suomen U19-maajoukkueessakin esiintynyt pelaaja on liittynyt HIFK:n joukkueen vahvuuteen torstaina.

Streng on edustanut SJK:n organisaatiota kaudesta 2019 lähtien ja teki debyyttinsä Veikkausliigatasolla huhtikuussa 2019 HIFK:ta vastaan. Hän on tähän mennessä pelannut 18 ottelua pääsarjatasolla. Kaudella 2020 Streng esiintyi pääasiassa Ykkösessä SJK Akatemian riveissä, jossa hän myös teki kovaa tulosta. Vaasalaislähtöinen hyökkääjä oli Ykkösen kolmanneksi paras maalintekijä tehden 12 maalia 21 pelatun ottelun aikana.

– Toivon, että tulee paljon minuutteja. Tiedän, että tämä on paras vaihtoehto itselleni juuri nyt ja toivon, että saan näyttää mitä voin tehdä myös Veikkausliigassa. Olen todella tyytyväinen, että tämä lainasopimus onnistui, Streng sanoo.

– Jeremiah Streng on lupaava ja määrätietoinen nuori hyökkääjä, joka viime kaudella antoi vahvoja näyttöjä Ykkösessä. Kun tämä lainamahdollisuus tuli esille, halusimme antaa hänelle näytön paikan. Uskomme hänen pystyvän nousemaan uudelle tasolle tutun päävalmentajan valmennuksessa, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lisää uutisia