AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.04 // 26.1.2021

KuPS:n Eetu Rissasella selkeä tavoite: "Pelaamaan mahdollisimman paljon"

KuPS:n Eetu Rissasella selkeä tavoite: "Pelaamaan mahdollisimman paljon"

Eetu Rissanen hakee lisää vastuuta KuPS:ssa.

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Eetu Rissanen kunnostautui maalinteossa lauantaisessa harjoituspelissä.

Rissanen viimeisteli 1-0-maalinsa toisen puoliajan alussa ja Lippumäen jalkapallohallissa pelattu AC Oulu-ottelu päättyi kuopiolaisten ansaittuun 2-0-kotivoittoon.

- Me rakensimme hyökkäystilanteen hyvin alhaalta asti. Saku Savolainen pelattiin sivurajalla läpi ja pallo tuli minulle. Olin valmiina maalin edessä ja siitä oli helppo työ pistää pallo sisään.

- Se oli meiltä aika hyvä peli. Meidän pelaaminen kehittyy koko ajan eteenpäin ja joukkueen oma juttu löytyy aina vaan paremmin. AC Oulu-ottelu oli meidän joukkueelta tosi hyvä suoritus, Rissanen kuvailee lauantaista harjoituspeliä, jossa hän pääsi pelaamaan noin 64 minuuttia aloitusvihellyksestä lähtien.

PK-37:n kasvatti on pelannut tähän mennessä yhteensä neljä Veikkausliigaottelua. Rissanen pelasi viime vuonna kakkosessa KuFussa ja ykkösessä Vaasan Palloseuran riveissä. Tänä vuonna hän tähtää peliaikaan Veikkausliigajoukkueen kokoonpanossa.

- Tein viime vuonna Vaasassa kolme maalia. Nyt tavoitteena on päästä pelaamaan täällä mahdollisimman paljon ja murtautumaan pelaavaan kokoonpanoon. Lauantaisesta harjoituspelistä jäi hyvä fiilis. Hyökkääjä elää maaleista ja toivoo tietenkin joka peliin maaleja. Joukkueena me onnistuimme AC Oulu -pelissä hyvin, Rissanen muistuttaa.

Lisää uutisia