AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 21.12.2020

​Loorents Hertsi palaa FC Lahteen

​Loorents Hertsi palaa FC Lahteen

Loorents Hertsi edusti FC Lahtea viimeksi kaudella 2018. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja laitapelaaja Loorents Hertsi ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen.

Hertsi palaa Lahteen kahden AC Oulussa vietetyn vuoden jälkeen. 28-vuotias lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti debytoi FC Lahden paidassa Ykkösessä jo kaudella 2011.

FC Lahden lisäksi Hertsi on pelannut Veikkausliigaa Vaasan Palloseuran paidassa. Ykköstä hän on puolestaan pelannut FC Lahden lisäksi FC Hämeenlinnassa ja AC Oulussa. Viime kaudella Hertsi oli mukana nostamassa AC Oulua liigaan pelaten 19 ottelua. Näissä syntyi viisi maalia. Yhteensä Hertsi on pelannut 165 Veikkausliiga-ottelua.

Hertsi itse on mielissään paluusta Lahteen. Omien sanojensa mukaan hän tuo tullessaan voitontahtoa ja kokemusta. Hertsi haluaa FC Lahden olevan ensi kaudella rohkea ja taisteleva joukkue.

- Minulla on mahtavat fiilikset, kun pääsen taas kotiin ja pääsen pukemaan FC Lahden paidan päälle. Siitä on taas hetki vierähtänytkin. On ihan mahtavaa tulla takaisin. Tuon joukkueeseen tietynlaista asennetta ja voitontahtoa. Sen lisäksi minulla alkaa olla jo kokemustakin, joten tässä pystyy jo vähän auttamaan joitain pelaajia ja viemään hommaa eteenpäin. Odotan, että olemme ensi kaudella korkealla ja pelaamme hyvää futista. Olemme rohkeita ja taistelevia. Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata mahdollisimman paljon ja auttaa joukkuetta voittamaan. Jos jokunen maali ja syöttö tulisi, niin se olisi plussaa, Hertsi toteaa FC Lahden sivuilla.

Lisää uutisia