AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.51 // 22.12.2020

FC Lahden Zeneli tuoreesta hankinnasta: "Uskomaton ja huikea persoona"

FC Lahden Zeneli tuoreesta hankinnasta: "Uskomaton ja huikea persoona"

Loorents Hertsi palaa Lahteen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti julkaisi maanantaina Loorents Hertsin paluun Lahteen.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli on innoissaan uudesta pelaajasta. Hän kehuu Hertsiä niin ihmisenä kuin pelaajana ja kertoo samaistuvansa hänen asenteeseen. Zenelin mukaan Hertsi tuo joukkueen pelaamiseen paljon lisäarvoa.

- Olemme katselleet aikaisemmin otteita Hertsin pelaamisesta ja nähneet hänen otteitaan AC Oulussa tänä vuonna. Siellä on monta asiaa, jotka yhdistävät meitä, muun muassa hänen tyylinsä pelata. Ihmisenä, näin lyhyen jakson jälkeen, hän on aivan uskomaton ja huikea persoona, hyvä urheilija ja futari. Hän tuo meille lisäarvoa. Ja jos joku on sellainen pelaaja, johon samaistun, että hän aina vetää täysillä ja tunteella ja haluaa voittaa, mutta on silti pilke silmäkulmassa ja rakastaa sitä, mitä tekee, niin se on Hertsi. Jopa minä saan hänestä energiaa joukkueen lisäksi, Zeneli suitsuttaa FC Lahden sivuilla.

Hertsin sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 13 pelaajasopimusta, mutta ennen joulua luku saattaa vielä kasvaa.

Lisää uutisia