AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2020

Teemu Tainion kiikarissa iso kala – ”Muutaman kovan nimen kanssa on keskustelut käynnissä”

Teemu Tainion kiikarissa iso kala – ”Muutaman kovan nimen kanssa on keskustelut käynnissä”

Teemu Tainio etsii joukkueeseen vahvistuksia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka palasi joukkueharjoituksiin maanantaina. Samalla päävalmentaja Teemu Tainio etsii edelleen vahvistuksia joukkueeseen.

FC Hakan kausikorttihaasteen viimeinen viikko käynnistyy odottavissa tunnelmissa. Toisaalta jännitystä on ilmassa syystä, että toteutuuko kampanja ylipäätään, mutta myös pelaajamarkkinoille haasteen onnistuminen tuo lisää mahdollisuuksia.

Tällä hetkellä kausikorttien mahdollistama lisä on tuomassa Hakan pelaajabudjettiin noin 20 000 euroa, mikä on omiaan mahdollistamaan kovan luokan vahvistuksen. Teemu Tainiolla onkin jo kiikarissa pari huippupelaajaa.

– Muutaman kovan nimen kanssa on keskustelut käynnissä ja toivottavasti saadaan uutisoitavaa jossain vaiheessa. Hyvinkin tutut nimet on kyseessä.

– Tosi paljon kyllä pelaajia tarjotaan tällä hetkellä. Kun on haastava tilanne, niin tarjontaa on ulkomaita myöden. Nyt on ostajan markkinat.

– Siitä me kuitenkin lähdetään, että pelaajan pitää olla selkeä vahvistus, Tainio linjaa Hakan sivuilla.

Hakalla on kasassa kaikkiaan 16 sopimusta ja Tainion mukaan puolustus on tällä hetkellä parhaimmassa tilanteessa. Ison kalan verkot ovat siis vesillä enemmänkin yläkerran suuntaan.

Haka aloitti joukkuetreenaamiseen seuraavien sopimuspelaajien kanssa maanantaina:

Mika Hilander, Kalle Kohonen, Jami Kyöstilä, Seth Saarinen, Niklas Friberg, Topias Listo, Tino Purme, Samuel Chidi, Antto Hilska, Leevi Antinaho, Eero-Matti Auvinen, Maximus Tainio, Henri Malundama, Oiva Laaksonen

Lisäksi sopimukset on voimassa Jacob Bushuen ja Luiyi de Lucasin kanssa, mutta he palaavat Suomeen tammikuussa.

Lisää uutisia