AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 6.12.2020

FC Hakan kausikorttikampanja etenee kohti maalia - "Ei voi olla kuin tyytyväinen"

FC Hakan kausikorttikampanja etenee kohti maalia - "Ei voi olla kuin tyytyväinen"

FC Hakan kannattajat ovat olleet taas aktiivisina liikkeellä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan kausikorttikampanjaa on jäljellä viikko. Kampanja on kerännyt varauksia hyvin, mutta tavoitteeseen on vielä matkaa.

FC Hakan kausikortin pystyy ostamaan sunnuntaihin 13.12. asti edulliseen 69 euron hintaan. Ehtona tälle kuitenkin on, että varauksia tulee aikarajaan mennessä 1934 kappaletta, eli seuran perustamisvuotta vastaava määrä.

Tavoitteen toteutuessa hinta tulisi olemaan alimmillaan tuo 69 euroa, mikä on noin kolmasosa normaalihintaisen kortin hinnasta. Halutessaan kortista voi maksaa enemmänkin ja kaikki yli 69 euron tehdyt sitoumukset siirretään suoraan pelaajabudjettiin.

Näillä ekstrapanostuksilla on tavoitteena tehdä huippupelaajahankinta, josta tulee kausikorttilaisten kummipelaaja kaudella 2021.

Viiden viikon mittaisen kampanjan vauhti on ollut räjähtävän startin jälkeen tasaista ja neljän viikon tuloksena meni 1200 varatun kortin raja rikki.

Joukkueen päävalmentaja Teemu Tainio on tyytyväinen, että tämänlainen kampanja on jälleen käynnissä.

– Hyväksi havaittu konsepti ja toistaiseksi on noin 1200 korttia varattu. Hienoa, että ihmiset kiinnostuvat edelleen, vaikka on vaikeat ajat. Ei voi olla kuin tyytyväinen.

FC Haka on julkaissut pelaajasopimuksia, kun varauksissa on mennyt tasalukuja rikki. 1000, 1100 ja 1200 varauksen kohdalla julkaistiin Maximus Tainion, Henri Malundaman ja Oiva Laaksosen sopimukset.

Lisätietoja Hakan kausikorttikampanjasta seuran sivuilta.

Lisää uutisia