AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 3.12.2020

Jarkko Wiss uskoo uuden hankinnan sopivan hyvin Ilveksen pelityyliin

Jarkko Wiss uskoo uuden hankinnan sopivan hyvin Ilveksen pelityyliin

Jarkko Wiss sai aihetta hymyyn myös tällä viikolla. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves julkaisi keskiviikkona uuden pelaajasopimuksen, kun laitapuolustaja Tuomas Ollila siirtyi KTP:sta tamperelaisseuraan.

KTP:ssä Ollilalla oli kahden kauden ajan iso rooli, joka kuitenkin tämän vuoden syksyllä päättyi ennen aikojaan olkapäävamman vuoksi. Ennen loukkaantumistaan hän ehti pelata 12 ottelua päättyneellä kaudella, mutta teki niissä kaksi maalia ja antoi kolme maalisyöttöäkin. Nopealta vasenjalkaiselta puolustajalta on lupa odottaa vahvaa kahdensuunnan pelaamista myös Tampereella.

Päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan Ollila sopii hyvin Ilveksen pelityyliin.

- Olemme jo jonkin aikaa seuranneet hänen kehitystään. Tuomas on nopea vasenjalkainen laitapakki tai wing back. Hänellä on myös erinomainen nopeuskestävyys eli hän jaksaa tehdä töitä vahvasti molempiin suuntiin. Häneltä löytyy myös erilaisia kombinaatioita vastustajien ohittamiseen laidalla ja hän antaa laadukkaita keskityksiä. Lisäksi hän on tunnollinen työntekijä, joka haluaa kehittyä urallaan eteenpäin, Wiss painottaa Ilveksen verkkosivuilla.

Lisää uutisia