AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 13.11.2020

​NextGen-ohjelmasarjan viides jakso:​ Naatan Skyttä - isolla itseluottamuksella

​NextGen-ohjelmasarjan viides jakso:​ Naatan Skyttä - isolla itseluottamuksella

Veikkausliigan ja rakennusliike Lehto Groupin NextGen-ohjelmasarjasta on julkaistu viides jakso, jossa esitellään Ilveksen Matias Skyttä.

Ilveksen juniorikoulun kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Naatan Skyttä on 18-vuotiaana Veikkausliigan parhaita hyökkäyspään pelaajia. Monella nuorella sopeutuminen vie enemmän aikaa, mutta Naatti on jo hurjassa maalivireessä.

NextGen-asiantuntija Sebastian Sorsa näkee Skytän pelissä suomalaiselle hyökkääjälle epätyypillisiä ominaisuuksia. Kentällä Skyttä uskaltaa haastaa. Silmään pistävää on taito kuljettaa palloa, ohittaa vastustajia ja tehdä luovia ja yllättäviä ratkaisuja. Itseluottamusta ruokkii päävalmentaja Jarkko Wissin valmennusfilosofia, jossa Naatilla on lupa yrittää ja epäonnistua.

Päämäärätietoinen Skyttä kuuluu uuteen suomalaiseen pelaajasukupolveen, jolle on Mestareiden liigasta unelmoiminen on täysin luonnollista. Naatti on debytoinut 21-vuotiaiden maajoukkueessa, iskenyt maalin ja sopinut Ilveksen kanssa kahdesta seuraavasta kaudesta. Selvää on kuitenkin, että kiinnostuneita riittää myös maailmalla.

Katso tämä ja kaikki aiemmat jaksot täällä.

Lisää uutisia