AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2020

Anton Popovitch siirtyy KuPS-miehistöön

Anton Popovitch siirtyy KuPS-miehistöön

Anton Popovitch on pelannut koko uransa Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa pronssiset mitalit napannut Kuopion Palloseura vahvistaa ensi kauden joukkuettaan. 24-vuotias keskikenttäpelaaja Anton Popovitch liittyy KuPS:n riveihin 2+1-vuotisella pelaajasopimuksella.

Valkeakosken Hakan kasvatti on pelannut koko pelaajauransa kotimaisemissaan. Kaudella 2019 hän oli nostamassa Hakaa Ykkösestä Veikkausliigaan. Kausi 2019 olikin häneltä todellinen läpimurtokausi – 27 Ykkösen ottelussa Popovitch teki seitsemän maalia ja syötti peräti 14 Haka-osumaa.

Popovits debytoi Veikkausliigassa päättyneellä kaudella 2020 ja hän oli merkittävässä roolissa Hakan keskikentällä. 20 ottelussa Popovits onnistui kahdesti maalinteossa ja maaliin johtaneita syöttöjä "Tsaarin Poika" antoi viisi.

Uransa ensimmäisen Veikkausliiga-osuman Popovitch teki juurikin KuPS:aa vastaan 14. elokuuta 2020, kun Popovitch viimeisteli Hakan 1-1 tasoituksen. Ottelu päättyi lopulta KuPS:n 4-2 vierasvoittoon.

Kauden 2020 Suomen Cupissa Popovitch teki yhden maalin ja syötti kaksi kahdeksassa cup-ottelussa.

Lisää uutisia