AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 10.11.2020

Popovitch innolla uuteen haasteeseen – ”Oikeanlainen askel eteenpäin”

Popovitch innolla uuteen haasteeseen – ”Oikeanlainen askel eteenpäin”

Anton Popovitch jatkaa uraansa KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Koko uransa FC Hakaa edustanut Anton Popovitch otti uuden askeleen urallaan, kun hän siirtyi Kuopion Palloseuran riveihin. Popovitch teki kuopiolaisjoukkueen kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen ja lähtee innolla kohti uusia tuulia.

Popovitch odottaa erityisesti europelejä malttamattomana.

- Olen tosi innoissani mahdollisuudesta pelata KuPS:n paidassa. Tämä on omalla urallani juuri oikeanlainen askel eteenpäin. KuPS on suurseura Suomessa ja täällä pääsen pelaamaan myös europelejä. Tavoitteenani on ottaa tärkeä rooli joukkueessa ja näyttää myös, että pärjään euro-otteluissa, Popovitch iloitsee KuPS:n sivuilla.

Keskikentän keskustassa operoiva Popovits kokee itse olevansa parhaimmillaan 8- tai 6-paikan pelaajana. Hän odottaakin jo pääsevänsä vakuuttamaan uusi päävalmentaja Simo Valari pelitaidoillaan.

- Voin pelata useita eri rooleja keskikentällä, mutta päävalmentaja päättää missä hän haluaa minun pelaavan. Simo Valakari on ehdottomasti Suomen parhaita valmentajia ja odotan jo kovasti pääseväni harjoituskentälle uuden joukkueeni kanssa, Popovitch päättää.

Popovitch on Kuopion Palloseuran ensimmäinen uusi pelaajahankinta pelikaudelle 2021. Hän liittyy Kuopion Palloseuran harjoitusvahvuuteen joulukuun alussa.

Lisää uutisia