AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.43 // 1.11.2020

HJK murskalukemilla voittoon Maarianhaminassa - ”Olemme luottaneet prosessiimme koko kauden”

HJK murskalukemilla voittoon Maarianhaminassa - ”Olemme luottaneet prosessiimme koko kauden”

Kuva: Juha Tamminen

HJK voitti IFK Mariehamnin WHA:lla sunnuntaina 5-0 ja kasvatti johtonsa Veikkausliigassa kuuteen pisteeseen ennen päätöskierrosta.

HJK on näin ollen keskiviikkona kauden 2020 mestari sillä oletuksella, että päätöskierros pystytään pelaamaan suunnitellusti.

Rasmus Schüller on pelannut vahvan kauden helsinkiläisten riveissä ja mies olikin äärimmäisen tyytyväinen IFK Mariehamn -voiton jälkeen.

- Olimme mielestäni kautta linjan laadukas ja tasapainoinen joukkue. Hyvin valmennettu ja ammattimainen myös. Meillä oli 25 vastuunkantajaa ja tiukkoja pelejä, joista laajalla rintamalla aina joku nousi ja ratkaisi pelin meille, "Rade" totesi Ruudun haastattelussa.

- Meillä oli tasaista suorittamista läpi kauden. Välillä jotain notkahduksia, mutta pitkässä juoksussa me näytimme, että olemme todella vahva joukkue ja mestaruuden arvoisia.

Ottelutahti on ollut korona-pandemian vuoksi todella tiivis. Kilpailu on myös ollut äärimmäisen kovaa ja pistekeskiarvot mitalisteilla ovat korkeat.

- Olemme luottaneet prosessiimme koko kauden. Emme antaneet sen häiritä, vaikka välillä tuli pistemenetyksiä peleistä jotka meidän olisi pitänyt voittaa. Aina kun emme voittaneet peliä, oli reaktiomme sen jälkeen välitön. Voitimme lisäksi Suomen cupin, eikä tuplamestaruus ole kovin tavallista Suomessa. Se on kova suoritus.

- Tämä oli tiukka vuosi, mitään vastaava ei ole aiemmin koettu. Me pystyimme voittamaan tuplan, se on vahva merkki, Schüller korosti.

Veikkausliigan päätöskierros pelataan keskiviikkona 4.11. klo 18.30.

Lähde: Ruutu.fi
Lisää uutisia