AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.41 // 15.10.2020

Tuco haluaa HJK:n päänahan – ”Meillä on hyvä tuloksellinen jakso takanamme”

Tuco haluaa HJK:n päänahan – ”Meillä on hyvä tuloksellinen jakso takanamme”

Tuco on valmiina HJK:n kaatoon. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ottaa torstaina kotikentällään mittaa HJK:sta. Hyvässä vireessä ennen maaottelutaukoa ollut SJK lähtee hakemaan nosteelle jatkoa.

SJK voitti HJK:n Veikkausliigassa viimeksi vuonna 2015 ja tuolloin maalinteossa onnistui myös torstaina SJK:n mukana oleva Tuco. HJK on tiukasti mukana mestaruustaistelussa ja SJK hamuaa paikkaa ylemmässä loppusarjassa. Ottelun panokset ovat kovat ja ne ovat myös hyvin Tucon tiedossa.

– Torstaina ottelu on tärkeä matsi molemmille joukkueille, monella eri tavalla. HJK pyrkii pysymään kärkisijoilla ja me tavoittelemme paikkaa kuuden parhaan joukosta. Meillä on myös hyvä tuloksellinen jakso takanamme, joten haluamme jatkaa sitä, Tuco miettii SJK:n sivuilla

– Mutta aivan erityisesti se on meille tärkeä peli siksi, että en edes enää kunnolla muista, koska voitimme heidät viimeksi kotona, naurahtaa Tuco.

Tucon mukaan SJK lähtee otteluun luottavaisena.

– Siitä ei siis tule mikään yksinkertainen matsi, vaan kova taistelu. Me olemme kuitenkin hyvässä iskussa, joukkueessa on hyvä tunnelma ja toivomme pystyvämme parhaaseen, Tuco päättää.


SJK-HJK torstaina 15.10. OmaSp Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia